Categories

Sunday 12 July 2015

HOW MY SHOOTINGS REALLY ARE


Sacou ZARA via Kurtmann.ro
Pantofi ZARA
Jeans Next
Hello, guys!

Rareori se intampla sa fiu pe deplin multumita de ''fotoshooting'', insa de data aceasta, imi place tare mult ce a iesit.(Se putea si mai bine, I know!)
Subiectul ''poze pentru blog'' este unul destul de sensibil, in cazul meu, din varii motive.
Azi, insa, va voi dezvalui cateva dintre secretele din ''backstage''.
Incepem ziua cu putina autoironie, pentru ca exact asa sunt eu, intotdeauna autoironica, iar cine ma cunoaste, poate confirma.
Let's see!

Shootingurile mele dureaza intre 10 si 20 de minute, in functie de cat de rezistent si tolerant este fotograful si nu ma lasa cu aparatul in strada dupa primele 5 minute.S-a intamplat, da!Not funny al all!
Nu sunt fotogenica absolut deloc, desi voi ati vrea sa ma contraziceti acum, insa zecile de poze nereusite, precum si pareri ale unor persoane mai mult sau mai putin avizate, dar si ochiul meu critic, pot confirma.
Dupa cum ati observat in majoritatea postarilor, prefer sa fac pozele in locuri cat mai dezafectate (ziduri care stau sa cada, pereti scorojiti), aflate in apropierea casei.
Nu ma vei vedea prin oras in cautarea celor mai interesante locuri, pentru ca nu am timp pentru asta, dar nici nu pot sa fiu relaxata, degajata, facand poze cand in jurul meu sunt alte persoane.
Tocmai de aceea, evit sa fac si sa apar in alte poze, decat in cele pe care le realizez strict pentru blog.
Motivul?Cum spuneam, nu sunt fotogenica si sunt usor intimidata de prezenta celorlalti.Silly!
Palaria este un accesoriu care, cred eu, ma face sa arat mai pretty si ma salveaza in cazul unei bad hair day, de aceea o port adesea la poze, dar si pentru ca este favorita mea, daca ne referim la accesorii.

Well, that's it for today.
Enjoy this beautiful Sunday!
See you soon!









2 comments:

  1. Nice look,really like it!

    http://bebagottel.blogspot.com/2015/07/geometric-jumpsuit.html

    ReplyDelete
  2. Stiu exact ce spui; si eu am avut ani la rand "fobia" asta de a poza in locuri publice, mai ales daca erau si alti oameni in jur (daca vedeam la 100 m un om, intram in panica). Din fericire am reusit sa trec peste,insa nu chiar in totalitate... acum ma irit si inhib maxim cand se uita cineva foarte foarte insistent atunci cand filmez sau pozez.

    Faci foarte bine ceea ce faci aici pe blog, ai un stil frumos, curat si ar fi pacat sa nu incerci sa iti invingi aceste "temeri".

    In plus, cu totii avem un profil bun si unul mai putin ok pentru poze. :)

    Te pup!

    ReplyDelete