Categories

Monday 20 July 2015

BEAUTY ESSENTIALS


Hey, you!

Nu stiu daca ai inteles mare lucru despre mine pana acum, insa recunosc, sunt o persoana extrem de selectiva cu tot ceea ce ma inconjoara.
Sunt chiar conservatoare, uneori, astfel ca, nu imi este intotdeauna usor sa ma detasez de obiceiurile, locurile, lucrurile, oamenii care-mi plac.

Nu sunt o mare consumatoare de produse cosmetice, desi, ca oricarei femei, mi-ar placea sa detin cat mai multe, de cea mai buna calitate, evident, insa prefer sa aleg strictul necesar si sa nu dau gres cu produse ce m-ar putea dezamagi.
Astfel ca, azi iti voi prezenta cateva dintre produsele cosmetice/de ingrijire preferate, testate, recumparate si adorate.

Ingrijirea tenului
-Gel de curatare Effaclar-La Roche-Posay
-Lotiune micelara L'Oreal
-Ser cu efect de lifting Ivatherm
-Crema hidratanta de fata cu SPF 50+ Ivatherm
-Apa termala La Roche-Posay

Autobronzant
-Sun Shimmer Rimmel
Este un autobronzant excelent, pe care il folosesc de aproximativ doi ani, in momentele in care pielea mea are nevoie de hidratare, dar si de o nuanta de bronz natural.


Ingrijirea corpului
-Gel de dus Dove-Caring Protection
Tu ai aflat ca gelurile de dus Dove se bucura acum de o noua formula, transformand fiecare dus intr-o experienta unica?O aroma placuta, de neconfundat, de data aceasta, mai intensa si mai persistenta, un nivel de hidratare optim, o piele mai curata si mai catifelata sunt atributele ce definesc noua formula a gelurilor de dus Dove.

Ultima achizitie facuta, de care sunt extrem de incantata, este dizolvantul pentru lacul de unghii de la Sephora.E adevarat ca auzisem de el, dar nu am fost tentata sa-l incerc, insa reducerile din aceasta perioada m-au convins sa acord incredere mai multor tipuri de produse.
Ei bine, da, este un produs pe care trebuie sa il ai, mai ales daca stersul ojei/lacului de unghii cu o discheta imbibata cu acetona iti ocupa prea mult timp si nu este chiar activitatea ta preferata.
Pentru cele ce nu au aflat inca, acest recipient contine un burete in interior, cu acetona, evident, iar tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci degetul, il rotesti de doua ori si, ca prin minune, ai scapat de orice urma de lac de pe unghie.
Go try it by yourself!It's magical indeed!








No comments:

Post a Comment