Categories

Tuesday 12 December 2017

CHRISTMAS WISHLIST & GIFT IDEAS

Pentru perioada Sarbatorilor imediat urmatoare, am facut un research, atat in online, cat si in magazinele fizice si am intocmit o lista cu posibile cadouri pentru tine sau pentru cei dragi.
Ca sa fiu sincera, este o lista cu idei de cadouri pentru mine, insa, adaptata, aceasta poate constitui o sursa de inspiratie pentru oricine impartaseste aceleasi gusturi, desigur.
Un lucru pe care nu-l stiati despre mine, ar fi acela ca sunt genul de persoana care prefera sa ofere cadouri celorlalti, decat sa primeasca.
Este o activitate ce ma relaxeaza si ma binedispune de fiecare data, astfel ca aleg sa ma implic ori de cate ori este necesar, fie ca e vorba de alegerea unui cadou pentru un coleg de birou, un membru al familiei, o prietena, iubitul si lista poate continua.
Cu toate acestea, azi vreau sa vin in ajutorul celor apropiati cu o lista scuuurta, in speranta ca voi primi cu acelasi entuziasm, cadourile din partea lor. 

Regulile de baza dupa care ar trebui sa te ghidezi in momentul in care doresti sa oferi un cadou sunt urmatoarele:
- sa cunosti persoana respectiva, pasiunile sale, mediul in care activeaza etc (sau, cel putin, sa faci o documentare sumara) pentru a-i oferi un cadou reprezentativ
- sa oferi un cadou in care sa se regaseasca utilitatea; da, sunt de acord si cu ideea de cadou simbolic, daca acesta nu este un kitsch.


Acestea fiind spuse, va las mai jos cateva repere care sper sa va ajute si sa va inspire in alegerea cadoului perfect.

Good luck!









6. Geanta piele naturala CMOOD Concept - brand romanesc

*pics found on Pinterest and brand's site

No comments:

Post a Comment