Categories

Tuesday 10 January 2017

FIRST ORDER - ZAFUL.COM

Jacheta Zaful.com ǀ Jeans vintage

Hey, guys, iata ca a sosit si prima postare din acest an!

In ultima vreme, pentru ca nu sunt o buna prietena a anotimpului rece, am iesit mai putin la poze si, sper eu, sa nu se mentina starea aceasta chiar pana la primavara, desi, recunosc, pentru mine este o adevarata provocare aceea de a face poze la temperaturi scazute.
Pana atunci, insa, ma voi folosi de pozele indoor, asadar, azi m-am mobilizat rapid pentru a va prezenta noutatile din ultima perioada.
Spre sfarsitul lunii decembrie am primit primul colet in urma noii colaborari cu magazinul Zaful.com.
Sunt sigura ca toata lumea este familiarizata cu el si ca nu necesita o prezentare elaborata, ceea ce nu stiam eu este ca produsele lor arata atat de bine si ca voi fi extrem de incantata de calitatea acestora.
Pentru ca imi doream tare mult o jacheta bomber, am analizat oferta celor de la Zaful, astfel ca acesta a fost primul produs pe care l-am comandat de pe site.
Din pozele realizate descoperiti calitatea ireprosabila a materialelor si modelul deosebit, cu print floral, mai putin popular in magazinele fizice, astfel ca orice alta descriere i-as aduce, ar fi inutila.
Jachetele bomber vor ramane in continuare in tendintele noului sezon, iar, pe site-ul Zaful.com ai atatea optiuni, incat nu-ti vei imagina cu cata rapiditate iti vei umple cosul de cumparaturi.



1 comment:

  1. Wow, looks fabulous!
    Im actually waiting my first order.

    ReplyDelete