Categories

Tuesday 12 May 2015

THE GREEN BACKGROUND


Am purtat:
Pantaloni Zara via Kurtmann-AICI
Saboti Tamaris-AICI
Top Zara via Kurtmann-AICI
Palarie Pimkie

Va avertizez ca urmeaza o postare cu mult verde, asadar daca aceasta este una dintre culorile voastre preferate, veti trece mai departe fara dureri de cap, sunt sigura.
Pentru ca exact asta veti vedea in pozele pe care le-am facut in weekend, un background verde ce contrasteaza cu o tinuta in nuante pamantii, o alaturare cromatica interesanta din punctul meu de vedere.

Probabil va surprinde si va intrebati totodata ce caut eu pe tocuri, avand in vedere ca m-am confesat acum ceva timp si v-am spus ca nu detin incaltaminte cu toc, dar iata ca totul are un inceput si astfel se nasc pasiunile.
Nu puteam sa raman indiferenta in fata acestor saboti de la Tamaris, un brand ce comercializeaza incaltaminte din piele, pe care o puteti gasi in multe locatii din tara, atat in magazinele proprii Tamaris, cat si in cele partenere.
De asemenea, pe pagina lor de Facebook veti gasi de fiecare data update-uri privind noutatile de sezon, precum si multe alte informatii referitoare la modelele de incaltaminte ce va starnesc interesul.

''Multumita inovatiei AntiShock, talpile moi sporesc senzatia de confort, iar o plimbare pe nori este garantata''.
Asa suna descrierea facuta modelelor de incaltaminte cu o astfel de talpa si trebuie sa marturisesc faptul ca m-am simtit foarte bine purtand aceasta pereche de saboti ce nu mi-au cauzat niciun fel de neplacere in timp ce am explorat orasul impreuna cu prietenele mele intr-o zi insorita de weekend.
De asemenea, nu uitati ca sabotii se numara printre tendintele sezonului de primavara/vara in materie de incaltaminte, asadar purtati-i cu incredere, dar alegeti modele calitative ce nu va supun picioarele niciunui tip de disconfort in timpul mersului.

Enjoy!
See you soon!









2 comments:

  1. Pantalonii aia... exact cum mi-i imaginam, good deal!!
    Sabotii sunt super, ca si intreaga tinuta <3

    ReplyDelete
  2. Foarte draguta tinuta! Te prinde foarte bine, iar pantalonii sunt tare faini! ♥

    ReplyDelete