Categories

Monday 17 November 2014

PURPLE ON PURPLE


Palarie Pimkie
Geanta New Look

Pentru mine, puloverele tricotate nu sunt doar acele articole vestimentare calduroase,pe care le poti caracteriza drept cele mai bune prietene din sezonul rece,pentru ca au rolul de a te proteja de frigul zilelor de toamna/iarna.Ci ,consider ca modul in care alegi sa le porti poate schimba complet intreaga tinuta,dintr-una casual,foarte practica,intr-una moderna,comoda,demna de ''copiat''.
Asocierea acestui tip de tesatura,cu materialele fluide ,reprezinta ,pentru mine,cel mai bun mix vestimentar al acestui sezon,dupa cum am afirmat in nenumarate randuri aici, pe blog,incat,probabil deja va ganditi ca am fuste si pulovere diferite pentru fiecare noua zi.
Inca nu,dar asta intentionez sa fac.
De obicei,ma incanta ideea de contrast,si,rareori ma gandesc la asortarea pana la cel mai mic detaliu al oricarui element al outfiturilor mele,insa ,de data aceasta ,am ales ca varianta potrivita ''purple on purple'',iar rezultatul imi place tare mult.
Ca sa scot si mai mult in evidenta acest ansamblu am apelat la cateva accesorii preferate ale garderobei mele,cum sunt palaria neagra si bratara aurie.
Hope you'll enjoy!


4 comments: