Categories

Tuesday 16 December 2014

WINTER HYDRATION


Cremele din gama Multi-Performanta de la Ivatherm isi fac treaba foarte bine,hidrateaza in profunzime si imi lasa pielea catifelata,asa cum imi doresc.
Nu degeaba le-am denumit ''aliatii'' mei impotriva temperaturilor scazute,pentru ca,folosindu-le ,beneficiez de o ingrijire adecvata zi de zi.
Cu un miros discret,dar placut,ce le fac potrivite chiar si persoanelor cu pielea sensibila,aceste creme sunt un adevarat rasfat.

Pentru ca specialistii recomanda,de obicei,aplic crema de corp dupa fiecare dus ,cand porii sunt deschisi si aceasta se absoarbe mult mai rapid,acordand o atentie sporita zonelor cu tendinta de uscare,cum ar fi:picioarele,coatele si genunchii.
Crema de maini,cred ca e nelipsita din uzul zilnic,o port mereu cu mine,si,daca inainte nu-mi placea sa folosesc un astfel de produs,acum ,pentru orice disconfort,apelez cu incredere la ea.
Ingredientele acestor creme sunt dintre cele mai necesare pielii noastre,asa ca,ai incredere si investeste intr-un produs cu efecte indelungate!

Daca alegerea cadourilor de Craciun iti da batai de cap si nu stii inca ce cadou sa-i faci mamei,surorii sau celei mai bune prietene,te sfatuiesc sa alegi acest set de produse sau sa selectezi ce consideri potrivit, dintr-o gama variata de pachete cadou pe care le vei gasi in shopul Ivatherm,aici.
Mie,personal,mi-ar placea sa primesc un asemenea cadou.
Util si eficient!

No comments:

Post a Comment