Categories

Sunday 8 November 2015

I CHOOSE TAMARIS SHOES




Cu prima pereche de incaltaminte marca TAMARIS am luat ''cunostinta'' vara trecuta, iar de atunci urmaresc cu consecventa noile colectii sezoniere ale brandului.
Ce m-a determinat sa fac asta?
In primul rand, calitatea ireprosabila si gradul de confort pe care ti-l ofera acest tip de incaltaminte, indiferent ca te orientezi catre o pereche de pantofi stiletto, botine cu talpa foarte inalta, sandale cu platforma sau pantofi sport.

Daca pana vara trecuta eu nu concepeam sa port tocuri sau incaltaminte cu talpa inalta, o schimbare majora s-a produs in momentul in care am ales sa achizitionez prima pereche de saboti Tamaris.
Nu am sa ascund faptul ca i-am purtat toata vara, cu mici exceptii, si ca m-am simtit extraordinar, fara sa intampin problemele aproape inevitabile cu care se confrunta orice femeie indragostita de tocuri cat mai ametitoare: dureri de picioare, de spate, bataturi si alte probleme ce apar in aceste cazuri.

De data aceasta, in colectia lor de toamna/iarna 2016, au aparut noi modele ce m-au cucerit din prima clipa, printre ele regasindu-se si aceste botine, de-a dreptul ametitoare, dar, totodata, extrem de comode, datorita talpilor moi ce au rolul de a spori senzatia de confort.

Daca ai achizitionat incaltaminte marca Tamaris, impartaseste cu mine cateva opinii, lasandu-mi un comentariu privind experienta ta.



1.Botine TAMARIS 2.Bluza ZARA 3.Guler Promod


1 comment: