Categories

Tuesday 7 October 2014

KEEP IT SIMPLE&CLASSY



Nu-i asa ca aveti un deja-vu cu aceasta tinuta?
Ei bine,da,sper ca n-ati uitat ce va spuneam aici,si anume ca ''uniforma'' mea preferata pentru acest anotimp este alcatuita din pulovere oversized si fuste(plisate,de preferat),iar ca incaltaminte,pantofi sau botine cu aspect barbatesc.
Consider ca fustele plisate sunt cele mai potrivite pentru a completa un astfel de look si, cea pe care am imbracat-o azi,a sosit recent in dressingul meu,iar pentru acest fapt trebuie sa multumesc brandului Sense Romania.


Designul marcii Sense este inspirat din imbracamintea traditionala office, dar reinterpretata in piese moderne, cu teme sezoniere, folosind tesaturi si accesorii de cea mai buna calitate, in ton cu tendintele modei.
Sense propune femeilor tinute in trend adresate spiritului liber si plin de personalitate.
Articolele Sense pot fi gasite ,atat pe site-ul www.fashionsense.ro ,cat si in reteaua de magazine, aflate in diferite locatii din tara.


Eu sunt absolut fascinata de calitatea materialelor folosite,dar si de modul impecabil in care sunt lucrate aceste articole si ma refer in principal la fusta pe care o detin,ce face parte din colectia Cranberry.Este eleganta si comoda si poate fi purtata intr-o multime de situatii:la birou,la scoala,la petreceri sau chiar la o plimbare in parc.
Pe langa modelul deosebit,trebuie sa remarcati si culoarea care se armonizeaza in mod inedit cu peisajul tomnatic.
Eu am ales un look casual azi,din care nu a lipsit noua mea palarie,cadoul pe care l-am primit de la prietenul meu si restul elementelor, pe care le-am pastrat intr-o nuanta neutra de gri/argintiu.
Enjoy!







Pulover H&M
Plic Etam
Pantofi Stradivarius
Palarie Pimkie
Ceas Casio


3 comments:

  1. E absolut divina fusta, si cand ma gandesc ca am cedat in ultimul moment, mi-a placut extrem de mult, asta e, acum o admir la tine :))
    E foarte frumoasa si combinatia de culori, se potrivesc atat de bine impreuna, sper sa postez si eu varianta mea probata acasa de fusta plisata si pulover oversized, nu e de acelasi efect ca la tine, dar e draguta :P Pupici!!

    ReplyDelete
  2. Fusta si culoarea ei e superba, parca te schimba total.

    Kisses

    ReplyDelete