Categories

Friday 1 August 2014

5 PENSULE PROFESIONALE PE CARE TREBUIE SA LE AI!

Hello,August!
Prima zi din luna preferata a anului si inca o saptamana pana la ziua mea de nastere!Yeey!
Pentru ca vorbim de zile de nastere si,implicit,de cadouri,azi va arat un set de produse minunate si utile pe care l-am primit de pe site-ul ProduseCosmetice.ro .
Am sa va fac trimitere la acest site,ori de cate ori veti avea nevoie(atat pentru uzul personal,cat si pentru a face un cadou dragut unei prietene),de produse cosmetice sau accesorii destinate procesului de make-up.
Fac acest lucru, deoarece eu am gasit aici cam orice as putea avea nevoie,acesta fiind,de altfel,si sloganul brandului ProduseCosmetice.ro-Orice ai nevoie!
In functie de preferintele si personalitatea ta,aici vei remarca produse cosmetice de brand,la cele mai bune preturi de pe piata,cu livrare imediata,destinate ingrijirii tenului si a corpului,precum si realizarii celor mai atractive machiaje.
Am avut de ales intre branduri accesibile,ca:Max Factor,Revlon,L'Oreal,N.Y.X.,Sleek,dar si branduri profesionale,ce nu se gasesc inca pe piata romaneasca,pe care va invit sa le descoperiti aici.
Desi machiajele pe care le realizez singura sunt cat se poate de simple si naturale,avand cunostinte de baza in aplicarea produselor,consider ca un set de pensule profesionale,este indispensabil in kit-ul oricareia dintre noi.
Am primit acest sfat de la un make-up artist desavarsit,asadar am luat atitudine si am comandat de pe site-ul ProduseCosmetice.ro,primul astfel de set,marca EcoTools,de care sunt foarte incantata.



Trusa contine 5 pensule din par natural de porc,cu manere realizate din bambus si un portfard realizat din bumbac si canepa.
Cele 5 pensule sunt destinate aplicarii unui anumit produs sau unei anumite etape din procesul de make-up,facilitand,astfel,aplicarea corecta si pastrarea unui look natural.
1.Pensula pentru obraji/blush-este foarte fina si usor de folosit,pana acum,cea mai buna pe care am utilizat-o.
2.Pensula pentru corector/concealer-pe varful periei se aplica produsul si se intinde pe locul dorit ,cat sa intre in piele,fara a lasa urme.
3.Pensula pentru fardul de ochi/eyeshadow-se aplica fard pe pleoapa si se amesteca.
4.Pensula pentru conturul ochilor sau pentru tus/eyeliner-cu ajutorul acestei pensule se aplica fardul negru sau tusul de ochi de-a lungul liniei genelor,cu miscari scurte.

5.Pensula pentru gene si sprancene/lash&brow-folositi aceasta pensula pentru a da forma ideala sprancenelor ,dar si pentru a separa si lungi genele inainte de aplicarea rimelului.

Si,cam asa arata un make-up natural,realizat cu ajutorul acestor pensule.
Sper sa va placa si sa va fie de folos!

Palarie vintage

4 comments:

  1. wow, you look adorable!

    HIPPY AT HEART ///

    ReplyDelete
  2. Le am pe primele 4,a 5 am avut'o si am stricat'o :)) dar sincer nu prea mi;a placut :))

    ReplyDelete