Categories

Monday 21 July 2014

JACHETA PERFECTA PENTRU O ZI RACOROASA DE VARA

Un eveniment tare dragut, pe care l-am asteptat cu multa nerabdare a fost Yard Sale-ul de iulie,organizat in weekendul ce tocmai a trecut,la Dianei 4.
Se anunta a fi un city-break de shopping responsabil,departe de agitatia orasului,petrecut la o terasa racoroasa,intre prieteni si pasionati de moda si de frumos.
Am vandut si am cumparat,la preturi de chilipir,haine deosebite,din garderoba personala,am cunoscut oameni frumosi,ne-am relaxat,am socializat si am mancat preparatele delicioase pe care numai acolo le gasesti. 
A fost o zi plina si o experienta noua pentru mine,pe care,cu siguranta o voi repeta cu urmatoarea ocazie.
Pentru ca vremea de sambata nu se anunta a fi chiar cea mai prietenoasa,trebuia sa aleg un outfit potrivit si,dupa lungi cautari si incercari,cu o seara inainte, a aparut si ideea perfecta pentru evenimentul la care urma sa merg.
Jacheta comandata de pe site-ul Kurtmann( pe care o gasiti aici) a fost item-ul salvator,dar si cel mai admirat.Este o combinatie intre un kimono si o jacheta''bomber'',astfel ca poate fi purtata in diferite moduri.
Eu am ales sa o combin cu o fusta vintage,plisata si tenisi, pentru un look casual urban,arata insa foarte bine si cu jeansi sau in tinute mai elegante,datorita materialului sau delicat,cu aspect pretios.
Sunt sigura ca ati remarcat si rucsacul din bumbac,care completeaza foarte bine tinuta mea de weekend.
Pentru aceste poze si pentru rabdare ,ii multumesc Silviei (thank you,dear)! 









Fusta vintage
Rucsac Yves Rocher
Tenisi no name
Top Pimkie

10 comments:

  1. Foarte frumoasa tinuta, imi place combinatia dintre fusta si jacheta... am mai vazut un model aproape similar, ca si nuante si print, la Zara, apoi pe un site din afara... e foarte populara :)

    Te invit sa te inscrii la un concurs in colaborare cu site-ul Kurtmann: http://www.newtouchofcolor.com/birthday-giveaway-kurtmann-un-strop-de-culoare/

    ReplyDelete
  2. Multumesc,Diana!Ma bucur ca iti place tinuta mea!

    ReplyDelete
  3. Ador fusta si jacheta, sunt niste piese fara varsta! O excelenta idee de tinuta...as usual!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow,ce draguta esti mereu cu mine:-* Multumesc si ma bucur ca iti plac outfiturile mele!

      Delete
  4. Foarte frumoasa combinatia! Imi place mult fusta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc,este o fusta foarte frumoasa,intr-adevar,care are o culoare diferita in realitate,poate mai frumoasa decat in poze,dar nu reusesc sa o surprind altfel.:-*

      Delete
  5. Super look, se asorteaza perfect ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro

    ReplyDelete
  6. Imi place foarte mult stilul tau de a te imbraca,si ma bucur ca ti'am descoperit blogu :) .Imi place cum imbini culorile chiar tin cont si de cadru intotdeauna .In continuare iti doresc multa inspiratie :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc si ma bucur ca iti place stilul meu!
      Nu tin neaparat sa ma asortez cu cadrul in care-mi fac pozele:-)
      De data asta,s-a intamplat sa fie mult verde in jur.

      Delete