Categories

Tuesday 15 July 2014

ACCESORIUL PREFERAT DE LA DROPS

Dragoste pentru detaliu,culori vibrante,naturalete,nostalgia copilariei,originalitate...Sunt mesajele pe care mi le transmit simpaticele figurine Drops.
Produsele handmade au un farmec aparte,asta pentru ca sunt realizate de persoane talentate si inspirate,care,prin multa munca,rabdare,energie,pasiune pentru frumos,arta,in general,dau nastere unor piese deosebite ce asteapta sa fie purtate de persoane creative.
Nu de mult timp am descoperit accesoriile Drops,cand admiram  colierul foarte ingenios, cu bufnita verde,al prietenei mele,Raluca, de la The Art of Murmu.
Imi amintesc ca,dupa incercari esuate de a o convinge sa facem schimb cu medalionul pe care mi-l doream atat de mult,m-a directionat catre blogul Ruxandrei,autoarea figurinelor din ceramica.
Am ajuns,asadar,sa stabilim impreuna culoarea dominanta si modelul,pentru ca,da,iti poti customiza ,in functie de preferinte,medalionul si ,astfel ,a luat nastere cea mai dragalasa si imbulinata bufnita,pentru care ii multumesc!
Cuteness overdose!


Inca nu ma satur sa o privesc,mi se potriveste in totalitate!E atat de vesela si usor de asortat cu tinutele mele,incat va fi accesoriul verii,cu siguranta.
Ruxandra are o colectie intreaga de animalute simpatice din ceramica,ce pot fi transformate usor intr-un medalion pe care sa-l porti la gat,alaturi de un lantisor cu aspect antichizat sau intr-un obiect de decor fancy pentru biroul tau.
Nu-i asa ca prin culoare si prin faptul ca purtam ce ne place,cum ar fi un accesoriu bine ales,in ton cu personalitatea noastra,reusim sa ne schimbam starea de spirit,intr-una pozitiva si vibranta?
Va arat,in curand,intreaga tinuta de azi in care am purtat colierul,precum si frumoasa camasa de la Kurtmann,momentan va las un mic preview.
'Fotografii' mei au luat o mica vacanta,asadar,trebuie sa ma descurc singura pentru cateva zile,which is hard...
Daca si tu vrei sa faci schimb cu medalionul meu(joke) sau daca vrei sa vezi ce alte accesorii mai face Ruxandra,te invit sa arunci o privire pe blogul sau,aici,sau pe pagina de Facebook.
You will love them!





Camasa Pull&bear via Kurtmann,aici
Jeans Stradivarius(old)
Geanta New Look(old)

1 comment: